Yritys:


Toimitusjohtaja
Veikko Jerkku


HYVÄT ASIAKKAAT
Uusi tupakkalaki kieltää tupakan ohella mm. kaikkien tupakkatarvikkeiden luetteloinnin, kuvien näyttämisen ja jälleenmyyjien kertomisen. Mikäli haluatte tietoa maahantuomistamme tuotteista, ottakaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Yritämme palvella teitä parhaamme mukaan.
Pekka Jerkku Oy


 

PEKKA JERKKU OY - 100 v. - JO VUODESTA 1916

Pekka Jerkku Oy on erikoistunut tupakka-alan tuotteisiin jo lähes 60 vuoden ajan. Yhtiön edustamiin tuotteisiin kuuluvat yleisimmät sytytin-, piippu- ja tupakointitarvikemerkit. Lisäksi Pekka Jerkku Oy:n valikoimaan kuuluu takkasytyttimiä sekä erityisesti miesten ns. accessories-tuotteita kuten taskumatteja, käyntikorttikoteloita ja pikareita. Jälleenmyyjinä toimivat mm. Sotilaskodit, tavaratalot ja erikoisliikkeet ympäri Suomen. Lisää tietoa saat puhelimitse ja sähköpostitse.


Viime vuoden lopulla perheyhtiö täytti kunniakkaat 100 vuotta, mutta jatkaa edelleen työskentelyä asiakkaittensa hyväksi sekä heidän parissaan.

Toimitusjohtaja Veikko Jerkku Susannan ja Pentin kanssa kiittävät pitkästä yhteistyöstä ainutlaatuisia yhteistyökumppaneitaan!

Tel. +358 9 5870092
 
susannapekkajerkku.fi